Cursus

SONY DSC
SONY DSC
web (14)

Het cursus jaar loopt van september tot juni. In deze periode zijn er per groep 5 data, waarop de groep ingepland is. De geplande dagen vallen allen op een maandag t/m donderdag. Per groep heb je een vaste dag. Met vrije dagen (schoolvakanties, carnaval en kermis) wordt in het schema rekening gehouden.

Elke groep bestaat uit 6-8 personen (de voorkeur is 8 omdat dan de werkzaamheden van het bereiden dan beter verdeeld kunnen worden).

Je kunt je aanmelden als groep of individueel. Een groep wordt uiteraard niet uit elkaar gehaald. Bij individuele aanmeldingen zal er zoveel mogelijk gekeken worden naar het passen in een bestaande groep of in een nieuw samengestelde groep. Dit kan afhankelijk van de persoonlijke voorkeur zijn in de middag of de avond.

Op dit moment zijn er verschillende groepen, die al meerdere jaren in dezelfde samenstelling op hun vaste middag of avond, koken onder mijn begeleiding!

De avondcursus start in principe om 19.00 uur of in overleg op een ander tijdstip. In de middag altijd in overleg. De duur is ongeveer 3 uur.

Het aangeboden menu is een passend viergangen menu. Het menu is wisselend van karakter en zal vaak met seizoensgebonden ingrediënten gepresenteerd worden. Er is altijd een “Kerst les” in het programma. U wordt meestal ontvangen met een amuse en een drankje. Hierna volgt een uiteenzetting over de gerechten, die gemaakt moeten worden.

In koppels van twee personen, elk koppel één gang, worden de vier gangen klaar gemaakt. Meestal zijn we rond 1,5 uur bezig met de voorbereidingen. Per koppel wordt het gerecht  afgemaakt en gezamenlijk gegeten. Ik blijf in de keuken voor de voortgang (en de afwas!) en na ongeveer drie uur wordt de cursus afgesloten met thee of koffie.

De kosten voor een cursusjaar bedraagt € 210,00. Bij tussentijdse aanmelding wordt uiteraard een passend bedrag in mindering gebracht.

Wat krijg je hiervoor?

•  viergangen menu
•  de recepten
•  de ingrediënten
•  wijn, bier, fris (in beperkte mate)
•  koffie/thee
•  gezellige avond

Interesse? Neem contact op