Over

web (16)

In 2002 werd het me duidelijk. Ik start een kookstudio en ik wilde als specialiteit de bereiding van vis hebben.

Dit kwam natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen! Geboren en getogen in een horecagezin. Opleiding aan de hotelschool aan de Rooy Pannen in Tilburg en een broer, die nog steeds een visspeciaalzaak heeft in Venray, hebben mij een duwtje in die richting gegeven.

Bij deze broer mocht ik na sluitingstijd zijn keuken en het eetgedeelte van zijn zaak, gebruiken om de kookstudio op te zetten. Later gebruikte ik de ernaast gelegen ruimte als ‘eigen’ ruimte.

In een volgend stadium, omdat de vraag hiernaar steeds groter werd, heb ik behalve de vis het programma uitgebreid met vlees- en vegetarische gerechten. Uiteraard komt de voedselbereiding uit vele delen van de wereld in het aanbod voor.

Toen wij een andere woning betrokken in 2008, waren er snel plannen om de garage uit te bouwen en naast de woning een aparte kookstudio te creëren. Sinds 2009 heb ik hier een goed ingerichte intieme studio, waar ik trots op ben. De studio biedt plaats aan maximaal 8-12 personen afhankelijk van de aard van de cursus. En kan gebruikt worden behalve voor de kookcursussen, voor workshops en private diners. En dit kan in principe op alle dagen van de week in de middag of de avond.